Marcel

Founder Boxing University

"Passie voor het boksen zit in mijn DNA"

Ik ben de grondlegger van Boxing University. Met Nederlands Kampioen Louis Beijnen in de familie ontstond de passie voor het boksen op jonge leeftijd.

Zelf heb ik wedstrijden tot de B-klasse gebokst en heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de sport. In mijn wedstrijdperiode verdiepte ik mij in trainingsleer en trainingsvormen. Die interesse groeide en in 2011 na mijn wedstrijdperiode begon ik opleidingen te volgen die mij konden helpen als trainer/coach.

In 2014 werd ik gediplomeerd bokstrainer van de Nederlandse boksbond en kort daarna behaalde ik mijn AIBA 1-Star Coach certificering. Sinds 2015 ben ik instructeur ‘geweldsbeheersing’ bij de overheid voor de geüniformeerde beroepen.

Boxing University staat voor passie voor het boksen en kwalitatieve trainingen met een goede begeleiding. De club is er voor iedereen, van de recreant tot de wedstrijdbokser. Samen vormen wij één team.

25 jaar actief in de boksport.
Van aspirant bokser tot wedstrijdbokser.
6 jaar bestuurslid boksvereniging.
2008 tot heden wedstrijd organisatie en begeleiding.
2014 founder Boxing University

B-klasse wedstrijdbokser.
Lid boksselectie Team Zuid.

15+ jaar actief als trainer en coach binnen de bokssport.
10+ jaar werkzaam als instructeur en docent geweldsbeheersing bij de overheid.

Opleidingen
2013 Trainer / Coach NBB (Nederland)
2015 Didactiek – Fontys Hogeschool
2016 Trainer / Coach One Star  IBA (Wereld)

Didactische Vaardigheden
0%
Kracht & Conditie Training
0%
Wedstrijdbegeleiding
0%

Ontmoet de andere trainers

Brian

Iwan