Train gratis één week met ons mee!

Bij Boxing University kun je terecht voor recreanten en wedstrijd trainingen. Het maakt niet uit welke ambities je hebt. De Olympische bokssport is uiterst geschikt om op een veilige manier aan je sportieve doelen te werken. 

De trainingen zijn uitdagend en prikkelend om het beste uit jezelf te halen. Je leert grenzen verleggen en steeds opnieuw ontdek je dat je sterker, fitter en krachtiger wordt. 

Boksen is een dynamische sport die elke beginner verrast door zijn grote diversiteit en afwisseling. De sport daagt je motorisch uit en verbetert je coördinatie met elke training. 

In het team van Boxing University trainen dames en heren met uiteenlopende ambities. Al jaren werken wij sportief samen en zijn wij een hecht team.

Wil je afwisselende trainingen, zelfverdediging leren, je persoonlijke doelen behalen of progressie maken in de sport ? dan zit je bij Boxing University goed.

De trainers zijn ervaren in de bokssport en zijn breed didactische onderlegd.  Bij Boxing University vindt je een team met passie voor het boksen en dat gaat voor goud.