Boxing Weekend

Een weekend met een vol boksprogramma met trainen trainen en nog meer trainen. Op zaterdag werd er op de club volop door de recreanten getraind. Onder leiding van onze aspirant wedstrijdboksers Joey en Noah. Trainer Brian die nu zelf mee trainde samen met zijn dochter vond het een geslaagde training. Complimenten mannen!

Ondertussen in Eindhoven was er de Kick-Off van de maandelijkse sparring partijen voor de dames. Dankzij het initiatief van Paul Holzken en Rafael Anonroks kunnen in de toekomst dames van binnen en buitenland vaker samenkomen om ervaringen uit te wisselen. In Boxing Gym Holzken werden enthousiast de boks-meters gemaakt. Sukanya maakte gretig gebruik van deze kans. Dankjewel Paul en Rafael!

Zondagmorgen waren Joey en Noah zelf aan de beurt voor hun sparringen. Bij Aleco in Roosendaal had André de Klerk zijn zaal weer geprepareerd met vier boksringen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt en met wederzijds respect werd het een sportieve ochtend. Mooi om te zien dat niveau verschil niet uitmaakt. Met coaches die de boksers aansturen om op techniek te blijven boksen kon iedere bokser zijn leermomenten pakken. Ontwikkelen is samenwerken en dat werd maximaal gedaan. Respect!